Jason Hee is currently in :

Malaysia

Winner Court B Apartment | Desa Petaling, Malaysia

The objective of this project is to rejuvenate an old kitchen into a cleaner version kitchen. The owner of the home don’t want the kitchen to be changed a lot as he loved the feel of memory. Therefore, I never hack any of the existing structure and wall tiles. With the remaining structures, I matched the built in cabinet and shelf with the colors of the existing one. The owner loved the outcome very much. Came across a lot of clients, this one felt a little special to me as he requested the old look to be remained. Maybe some of you doesn’t felt any aesthetics on this, but the stories behind it does. Really love what I’m doing. Please do let me know if you need any of my help for making your dream space memorable!

Category:

Client:

A single man

Concept:

Memorable Match

Location:

Desa Petaling, Malaysia

Project:

Reality

Designer:

Jason Hee

Corporation:

Ancaev Design & Deco Studio Sdn Bhd

Date: